Importanta titlurilor H2

28.11.2011 14:20

Ce sunt titlurile H2 ?
O rubrica H2 este definita de Design19 ca un text simplu care se gaseste intre aceste tag-uri html: <h2>si </h2>.
H2 este urmatoarea portiune proeminenta de text dintr-o pagina web dupa H1. Astfel ca H2 este ca si subtitlul unui ziar sau al unui articol de revista – aceasta ii ajută pe cititori sa observe mai repede subsectiunile unei pagini respectiv text. De exemplu, prin marcarea “Ce sunt titlurile H2?” Design19 scoate in evidenta un subtitlu de text care usureaza navigarea si gasirea articolelor prin motoarele de cautare mult mai usor decat daca textul nu ar fi impartit, deoarece Google selecteaza mai usor datele in functie de titlul unui articol.

Cum ar putea H2 sa influenteze cresterea vizibilitatii?
Datorita faptului ca titlurile sunt definite prin coduri html, motoarele de cautare accentueaza importanta unui text in momentul in care gaseste mai multe subtitluri deoarece se bazeaza pe gasirea cuvintelor cheie ale fiecarui text. Astfel ca plasarea unor cuvinte cheie in subtitluri asigura o crestere a PageRank-ului vizibilitatii site-ului.

Pagina mea web contine subtitluri marcate H2?
Continutul unui pagini web in limbaj de programare poate fi gasita in sursa codurilor HTML ale fiecarei pagini. Cand vizualizati o pagina web, sa luam spre exemplu Firefox si selectati optiunea „View” si mai apoi „Page Source” vor aparea pe ecran o serie de coduri HTML prin care a fost creata pagina si in continutul careia veti gasi texte in cadrul H2.

Codul HTML poate fi modificat cu usurinta in continutul textelor din WordPress. Avantajele crearii unui blog in Wordpress are un numar crescut de avantaje deoarece are un sistem de operare SEO care se activeaza automat fara a fi nevoiti sa introduceti meta tag-urile, deoarece acestea se introduc automat in baza de date, fara adaugarea de catre admin a codurilor.

Cum as putea modifica titlurile H2?
Sistemul de management al conţinutului codurilor de programare ar trebui sa aiba un mod simplu de a adauga un titlu H2 la fiecare pagina.
Daca aveti posibilitatea sa editati codul HTML pentru ca site-ul dumneavoastra sa aiba mai multi vizitatori, Design19 va sugereaza sa adaugati un titlu H2 in pozitia unde doriti sa apara, cum ar fi:
<h2> Importanta titlurilor H2</ h2> iar informatia din cadrul acestei structuri se va modifica si va lua forma unui subtitlu, cu caracteristicile fontului din titlul paginii.

Back