Design19 - 5 sfaturi pentru crearea unui continut care vine

07.10.2011 14:31

 

Scrie despre ceea ce se cauta
Inainte de a incepe sa scrii un articol, Design19 isi sugereaza sa studiezi cateva bloguri si postari din aceeasi bransa si articolele cele mai votate si comentate de catre utilizatori deoarece cel mai bine “se vinde” un produs sau serviciu cautat pe piata. O alta tehnica indicata de Design19 pentru a atrage atentia vizitatorilor este acela de a posta informatii care nu pot fi gasite cu usurinta pe alte bloguri sau publicatii online.


Creaza un titlu atractiv pentru articol
Dupa stabilirea subiectului pe care urmeaza sa il elaborati, urmatorul pas indicat de Design19 este gasirea unui titlu adecvat pentru continutul textului astfel incat sa fie usor de gasit prin utilizarea cuvintelor cheie. Pentru a atrage utilizatorii o tehnica foarte des intalnita este plasarea in cadrul titlului a urmatoarelor sintagme: 5 sfaturi, top 10, 3 motive s-au formulari similare care sa usureze gasirea informatiilor necesare. Inserarea catorva informatii sub forma schematica este un stil foarte apreciat de multi dintre cititorii online, deoarece usureaza parcurgerea textelor. Astfel ca trebuie sa acordam o atentie deosebita in ceea ce priveste alegerea titlului deoarece trebuie sa cuprinda cea mai importanta informatie a intregului articol.


Puneti cateva intrebari referitoare la articol
Pentru a raspunde posibilelor intrebari din partea utilizatorilor o tactica aratata de Design19 ar fi crearea unor intrebari a caror raspunsuri ar construi continutul postarii; aceste intrebari ar putea surveni in momentul in care vizitatorii vizualizeza titlul articolului iar prin anticiparea acestora putem fi siguri ca articolul ofera datele necesare in urma cautarii de catre vizitatorii acestuia.


Verificarea corectitudinii gramaticale
Inainte de postarea unui articol, un lucru esential il constituie recitarea acestuia de catre cel putin o persoana straina pentru a stabili corectitudinea si fluenta acestuia, deoarece micile greseli gramaticale pot scapa foarte usor in cadrul unui text, iar o terta persoana depisteaza cu usurinta existenta acestora.


Crearea cuvintelor cheie cu legatura spre un link exterior
Pentru a oferi cat mai multe informatii utilizatorilor, crearea cuvintelor cheie care sa faca legatura cu un link din cadrul site-ului (redirectionare spre alte pagini ale paginii web) ofera complexitate articolului si in plus atrage atentia cititorilor oferind si informatii similare pe care ar fi incantati sa le studieze.

 

Back